Administratief medewerk(st)er

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker. Een administratieve medewerker die dagelijks de financiële administratie verwerkt. Verantwoordelijk is voor de ondersteuning bij administratieve processen. En voor de rest alles gestructureerd, planmatig, efficiënt en accuraat te laten verlopen.

De administratief medewerker houdt zich o.a. bezig met het voorbereiden van betalingen, verwerken van contracten, klantvriendelijke omgang met in- en externe relaties. En het overige bijkomende werkzaamheden zoals het boeken van de kas en post verwerken.


Functie eisen

Afgeronde MBO-BA opleiding niveau 4. Verder zijn de onderstaande kenmerken/vaardigheden belangrijk:

  • Je bent accuraat en communicatief vaardig
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
  • Je hebt kennis van en inzicht in administratieve processen en procedures
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO- BA opleiding niveau 4
  • Je kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband
  • Je beschikt over goede kennis van Word en Excel

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk horen bij deze functie goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een uitdagende baan waar je salaris afhankelijk is van je leeftijd en ervaring.

Sollicitatieprocedure

Indien u belangstelling heeft voor deze functie,  stuur dan uw CV door  via de "Solliciteer direct" button links onderin.
Bij voorbaat dank voor je reactie op deze vacature. Door de enorme hoeveelheid reacties, kunnen wij helaas niet iedereen persoonlijk beantwoorden.

Uiteraard nemen we contact op met kandidaten die door de eerste selectie heen komen en indien je vragen of opmerkingen hebt, kun je natuurlijk altijd contact met ons op nemen.

 


Neem contact met ons op:

Work 2 Day B.V.
Nieuwlandsedreef 129
3824 WX Amersfoort
Postbus 2781
3800 GJ Amersfoort

Tel: 033-45 32 32 5
Fax: 033-45 32 32 6
Of via het contactformulier

SGS Norm NEN VCU