Hulpmonteur installatietechniek

 

Onze  opdrachtgever heeft alles in huis als het gaat om installatie- en elektrotechniek, loodgieterswerk en duurzame energiebronnen. Maar ook service en onderhoudswerkzaamheden behoren tot de dienstverlening. Evenals een deskundige kijk op producten als CV-ketels, airco's, ventilatiesystemen, zonnepanelen en warmtepompen.

Functieomschrijving

Voor een van onze relaties zijn wij op zoek naar een Hulpmonteur in de installatietechniek. Het takenpakket van de hulpmonteur bestaat uit het assisteren/ meehelpen van de 1e monteur bij het plaatsen van CV' ketels, airco's, ventilatiesystemen, zonnenpanelen en warmtepompen in de woningbouw en utiliteitsbouw.

Wij vragen

  • VMBO technische richting/ installatietechniek hulpmonteur;
  • Technisch inzicht en bij voorkeur al enige technische werkervaring;
  • VCA Basis;
  • Proactieve werkhouding;
  • Leergierig zijn;
  • In bezit van rijbewijs B en auto

WAT WIJ BIEDEN

Een professionele, dynamische en plezierige werkomgeving binnen de installatietechniek. Salarisindicatie is afhankelijk van kennis en ervaring.

Sollicitatieprocedure

Indien u belangstelling heeft voor deze functie,  stuur dan uw door  via de "Solliciteer direct" button links onderin.

Bij voorbaat dank voor je reactie op deze vacature. Door de enorme hoeveelheid reacties, kunnen wij helaas niet iedereen persoonlijk beantwoorden.

Uiteraard nemen we contact op met kandidaten die door de eerste selectie heen komen en indien je vragen of opmerkingen hebt, kun je natuurlijk altijd contact met ons op nemen.


Neem contact met ons op:

Work 2 Day B.V.
Nieuwlandsedreef 129
3824 WX Amersfoort
Postbus 2781
3800 GJ Amersfoort

Tel: 033-45 32 32 5
Fax: 033-45 32 32 6
Of via het contactformulier

SGS Norm NEN VCU